Hírek

2022/07/18

Marie Skłodowska-Curie Akciók – Posztdoktori ösztöndíj online workshop – angol nyelven

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az ELKH Természettudományi Kutatóközponttal és a Fiatal Kutatók Akadémiájával együttműködésben online workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjáról.

Időpont: 2022. július 20. szerda, 10.00 – 12:00 (CET)

Az online workshopra elsősorban olyan kutatók jelentkezését várjuk, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2022. szeptember 14-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, magyar fogadóintézménnyel. A workshopon a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértők és az MSCA nemzeti kapcsolattartók bevonásával.

Az online workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: 2022. július 18. A workshopon való részvételhez szükséges zoom linket július 19-én küldjük ki a jelentkezőknek.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat az alábbi linken jelezzék legkésőbb 2022. július 18-ig: https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/marie-sklodowska-curie-220720

További információk:

Jeney Nóra, MSCA NCP
e-mail: nora.jeney@nkfih.gov.hu

Borza Beatrix, MSCA NCP
e-mail: beatrix.borza@nkfih.gov.hu